5 juni 2022
14:00

Svensk-Palestinska FF 2

Referat: Huddinge IF 3 Gul - Svensk-Palestinska FF 2

På årets hittills varmaste dag tog vi emot Svensk Palestinska FF på ett soldränkt Visättra IP. Bortalaget inleder matchen med en man kort då de hade en annan match som slutade när vår började. Hur som helst så präglas första perioden av att vi har mycket boll men vi är lite slarviga i vårt passningsspel. Vi lyckas få in en boll i mål i den 11:e minuten av William på assist av Harry. Första perioden slutar 1-0 i vår favör. Vi får en kanonstart på andra då Harry skjuter mål redan i den 26:e minuten. Ture testar ett långskott och prickskjuter in 3-0 i den 31:a minuten. Ungefär då kommer även de spelare som saknas för bortalaget. Matchbilden förändras lite pga av det men vi får bra utdelning på våra anfall då vi har minskat ned på slarvandet. Mirac gör 4-0 på straff i den 38:e minuten och minuten senare skjuter Harry sitt andra mål för dagen assisterad av Ture. Vi lyckas även att göra 6-0 av Amadeus på assist av Harry. Gästerna får en reducering i den 44:e minuten då man lobbar bollen i mål. Ställningen är 6-1 efter två spelade perioder. Gästerna kommer in med mycket energi och med vilja att vända på matchen. Den energin får sig en törn när vi får en hörna i den 53:e minuten och Liam lägger ett perfekt inlägg som Charlie nicker snyggt in i mål, matchens delikatess. Vi får ytterligare ett mål då Mirac gör mål assisterad av Amadeus. Gästerna lyckas att reducera även i slutet av denna perioden.

Slutresultat: Huddinge IF - Svensk-Palestinska FF 8-2.